Το ιστολόγιο αυτό περιλαμβάνει υλικό το οποίο για πολλούς και διάφορους λόγους δεν βολεύεται στον "επίσημο" ιστότοπό μας (digitalzoot.weebly.com).

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Κυριακή, 4 Σεπτεμβρίου 2016

Videos με ζώα: αστεία, παράξενα, ενδιαφέροντα!

Είναι πιθανόν κάποια βίντεο από τα παρακάτω να είναι προϊόντα ψηφιακής επεξεργασίας. Ακόμα κι αν συμβαίνει κάτι τέτοιο (αν, λέμε...), δεν παύουν να είναι αληθοφανή και γουστόζικα!

Σκύλος και μωρό κλαίνε παρέα
Το μωρό κλαίει και ο σκύλος της οικογένειας για κάποιον λόγο (το παρηγορεί; συγκινείται; το "τρολλάρει";) κλαίει μαζί του.
Ο χορός των φλαμίνγκο
...των Άνδεων, στην Ν. Αμερική, που τον κάνουν όταν θέλουν να βρουν ταίρι...

(αν δεν φαίνεται το βίντεο, δείτε αυτή την έκδοση!)


Γάτος μασέρ
Ένα χαλαρωτικό μασάζ είναι πάντα ευπρόσδεκτο, ακόμα κι αν ο μασέρ δεν είναι από το σόι σου...
Γαζέλα "τρολλάρει" ύαινα
Μία γαζέλα κάνει την πεθαμένη και την κατάλληλη στιγμή σηκώνεται και εξαφανίζεται!
Χαδιάρα μαϊμού
Μία μαϊμού θέλει χάδια και τα απαιτεί!
Γάτα βλέπει ταινία τρόμου
Άμα θυμώσει ο ελέφαντας...
...καλύτερα να μην βρεθείς μπροστά του! Ένας ελέφαντας στην Ινδία έπαθε αμόκ και μέχρι να τον ηρεμήσουν οι αναβάτες του, μετά από αρκετές ώρες, κατέστρεφε ό,τι έβλεπε μπροστά του!
Πολύτεκνη οικογένεια
Τι κι αν είναι κάπως αταίριαστη; Η αγάπη είναι υπεράνω όλων...
Ζώα της ζούγκλας μπροστά στον καθρέφτη
Πώς αντιδρούν τα άγρια ζώα, όταν βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη (αφού δεν καταλαβαίνουν την έννοια του καθρέφτη); Άλλα φοβούνται, άλλα ορμάνε εναντίον του ειδώλου τους!
Η φιλία μιας κατσίκας με έναν γάιδαρο
Ποιος είπε πως τα ζώα δεν αισθάνονται συναισθήματα και συγκινήσεις, ακόμα και για ζώα άλλου είδους;
Το 2014, ένα καταφύγιο ζώων στην Καλλιφόρνια διέσωσε από την εγκατάλειψη έναν γάιδαρο και μια κατσίκα, τα οποία ζούσαν παραμελημένα αλλά μαζί και, απ' ό,τι φάνηκε, είχαν αναπτύξει έντονη φιλία μεταξύ τους.
Τα δύο ζώα, για τεχνικούς λόγους, τα μετέφεραν σε διαφορετικά καταφύγια. Έλα όμως που η κατσίκα μαράζωσε από την στενοχώρια της! Παρέμενε ξαπλωμένη και μαραζωμένη σε μια γωνιά του στάβλου, αρνούμενη να φάει ή να κουνηθεί.
Οι υπεύθυνοι πήραν την απόφαση να μεταφέρουν τον γάιδαρο στον στάβλο της κατσίκας. Όταν αυτή τον είδε, άλλαξε απότομα την συμπεριφορά της και άρχισε να παίζει μαζί του, να χαϊδεύεται και να τρώει...
Αν σας ενδιαφέρει, η κατσίκα λέγεται Mr. G και ο γάιδαρος Jellybean.
Κι επειδή οι Αμερικανοί τα πάνε καλά με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τους έχουν φτιάξει και σελίδα στο facebook (www.facebook.com/mrgjellybean)!
Η φιλία μιας κατσίκας με μία τίγρη...
Της την πήγαν για φαγητό. Όμως και στα δύο ζώα κάτι του έκανε κλικ και αγαπήθηκαν. Οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου (κάπου στην Ρωσία) δεν πίστευαν στα μάτια τους! Η κατσίκα όχι απλώς τριβόταν πάνω στην τίγρη, αλλά κάποιες φορές την ενοχλούσε κιόλας. Η τίγρη, όμως, τίποτα. Την περιέβαλλε με αγάπη! Είναι αυτό που λέμε "αταίριαστοι έρωτες"...
Πίθηκος σώζει άλλον πίθηκο από ηλεκτροπληξία...
...σ' έναν σιδηροδρομικό σταθμό της Ινδίας. Του κάνει μαλάξεις, τον δαγκώνει, τον ρίχνει στο νερό, κάνει οτιδήποτε για να τον συνεφέρει. Και τα καταφέρνει!
Πουλιά - μουσικές νότες
Βλέποντας ένας μουσικός τα πουλιά να κάθονται ακίνητα πάνω στα καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος, του ήρθε έμπνευση να τα φωτογραφίσει και να μετατρέψει τις θέσεις τους στα σύρματα σε μουσικές νότες σε πεντάγραμμο. Το αποτέλεσμα είναι αυτό που ακούγεται στο παρακάτω βίντεο (καθόλου άσχημο)!
Σκύλος προσπαθεί να σταματήσει καυγά...
που κάνουν δύο κότες, σε ένα αγρόκτημα!
Όταν ο σκύλος κρυώνει, ξέρει τι να κάνει...

Ψαραετός: Ένας τέλειος ψαράς
...και με τέλεια όραση!
Ο αφρικανικός Δίπνευστος
Δείτε το μοναδικό ψάρι που εκτός από βράγχια διαθέτει και πνευμόνια! Υποτυπώδη βέβαια, αλλά πνευμόνια! Αξίζει να δείτε την έκφραση που παίρνει το ψάρι, όταν αναπνέει σαν άνθρωπος (από το 0.28 ως το 0.33)!
Το ψάρι με τα ανθρώπινα δόντια
Και μιλάμε για καλοφτιαγμένη μασέλα!
Το ψάρι που φουσκώνει σαν μπαλόνι...
...όταν βγει έξω από το νερό. (Το κάνει ως άμυνα αν το πιάσει κανένα άλλο ζώο, ώστε έτσι που φουσκώνει να μην μπορεί να φαγωθεί εύκολα!)Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου